Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

det här är fantastiskt!

Det är riktigt kul att se så många som använder våra tröjor som vi har designat. Jag pratade med Samir idag och när han kommer hem igen så kommer vi sätta oss ner och planera vad vi ska ta in för mer produkter på VFSB.

Jag har klistrat ihop ett kollage av några av alla de som har köpt första plagget ifrån vfsb. Imorgon tänkte även jag lägga upp en storleksgudie för de som är osäkra på storlekarna. Dags att sova nu, ska upp tidigt imorgon och börja jobba!

success01_edited-1

Bästa! Det här är riktigt roligt att se, från idée till verklighet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för att du kommenterade min blogg! http://fridakallhage.devote.se

  Frida 2014-04-21 11:06:40 http://fridakallhage.devote.se
  Svara
 • Hej Viktor, jag diggar din stil något enormt, men någon kag skulle vilja ha hjälp med är tips på vår jackor. Vet inte riktigt vad jag vill ha och vad som passar, din svarta rock är snygg men har du några fler tips? Börjar ju ändå bli vår nu 🙂

  Martin 2014-04-21 00:03:40
  Svara
  • Svar på Martins kommentar.

   Tusen tack Martin vad glad jag blir! Absolut, jag skriver upp det här så jag kommer ihåg det! Bästa

   Viktor Frisk 2014-04-21 12:35:12
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!