Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trendigaste solglasögonen enligt mig i vår

Är det något jag älskar så är det solbrillor, jag använder det nästan jämt och det är alla i olika former, färger och glas. Något som ligger mig nära om hjärtat är alla solglasögon med oljeglas, av den enkla anledningen att jag älskar färg!

Jag hade några med mig igår så jag tänkte det kunde vara shysst att visa upp dem här i bloggen. Jag tog inte med alla, men det är iallafall ett urval av de bästa!

glasogonIMG_1966De jag använder flitigt är dessa Rayban pilot, även om jag har ett annat par på mig i starten av dagen så ligger dessa alltid i väskan, ett par jag aldrig tröttnar på! Finns HÄR

IMG_1955

De jag använder på bilden ovanför kommer ifrån Le Specs, ni har sett att jag har använt dem och jag älskar den blågröna färgen! Modellen heter Swizzle. Finns HÄR

IMG_1959

Glasögon utan styrka var väldigt inne för några år sedan, men sen har jag inte sett det på ett tag. Men jag hade ett par hemma som jag har köpt på H&M som jag kände jag var tvungen att lägga upp, alltså jag gillar dessa!

whoop

Årets nya trend glasögon i trä, jag har tre par hemma och jag har sett många som bär dem på stan! De är snygga, nytänkande och otroligt kul att man vågar något nytt! Jag tror vi kommer få se väldigt mycket av dessa i sommar! Finns HÄR

lespecs

Mina favoriter! Modellen är Bowie kommer ifrån Le Specs, jag har använt dem väldigt mycket och kommer fortsätta göra det! Återigen färg är något som är riktigt snyggt, det gäller bara att våga! Finns HÄR

 

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson