Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

last day

Gick upp riktigt tidigt idag för att hinna packa ihop alla saker och nu är det dags att återvända hem till Sverige. Vi kommer landa vid 04 natten till onsdag så det är ungefär 10 timmars flygresa framför oss nu snart.

Vi tänkte bada i havet en sista gång, sen tänkte jag hinna duscha så jag kan sova hela resan hem till Sverige igen. Den här semestern har varit den bästa på länge och nu är det så mycket kul som väntar hemma i Sverige, blandannat att min mamma och syster kommer och hälsar på mig på fredag, det ser jag jätte mycket fram emot!!

heydaSolglasögonen kommer ifrån Le Specs, finns att köpa, HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tjena, riktigt snygg tröja, vart finns den?

    Emil 2014-03-12 22:40:51
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!