Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

close up

Gud vad kul att så många gillar den nya jackan, jag köpte den på Beyond Retro som bara säljer second hand så därför vet jag inte vart ifrån man kan få tag i en likadan bara liknande. Men om jag ser det någonstanns så lovar jag att berätta för er!

Man ser även på bilden under att jag körde skjorta igår med animalprint den skjortan fyndade jag för 50 kr på HM i Eskilstuna för några veckor sen, jag vet hur mycket ni gillar när jag kör budgettips och eftersom jag själv inte alltid har det så fett i plånboken så lovar jag att verkligen gå in för det mer.

osis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar ditt hår, du måste visa hur du gör det nuu!! 🙂

  adam 2014-02-11 22:55:32
  Svara
  • Svar på adams kommentar.

   Yes det kommer en video, jag måste bara hitta någon riktigt duktig som kan filma det hela 🙂

   Viktor Frisk 2014-03-08 19:09:42
   Svara
 • Du är inte ensam om att vara inne i den ”trötta perioden” just nu. Men kämpa på Viktor precis som vi alla gör
  i motvind ibland. Allt lönar sig i längden!

  Ellinor Bengtsson! :D 2014-02-11 16:18:46
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind