Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

träning i fokus

Nej jag har inte gett upp min träning, det är det sista jag skulle göra nu. Jag har nog inte varit så fokuserad som jag är just nu och anledningen till att jag väljer att inte skriva om det är för att jag vill att det ska bli endel av min blogg när jag känner mig tusen gånger starkare.

Tänkte iallafall visa en outfit imorse innan jag drog iväg till gymmet, fokuserad och målmedveten, låt den här veckan börja!

gym

T-shirten med texten ” SPRING ” på, jag fick den när Timbuktu släppte sin nya låt / Rocken kommer ifrån Beyond Retro / De korta träningsbyxorna kommer ifrån Nike / De långa träningsbyxorna är ifrån Nike / Flätad ryggsäck / Sneakers ifrån Jim Rickey

En riktigt skön outfit att gå till gymmet med, så slipper man byta om på plats!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Först var jag lite kluven till denna outfiten men sedan när jag hade kollat igenom alla bilderna så började jag faktiskt gilla den. Den är helt klart annorlunda men samtidigt rocken i kombination med shortsen mm ger sköna kontraster.

  Mathias 2014-02-11 00:03:44
  Svara
 • Hejsan Viktor! Jag driver en blogg som är EMOT näthat och mobbning..
  Min blogg uppmärksammades av tidningen och storbloggerskan KISSIE.

  Jag fick ett mail av en NORSK läsare som ville dela med sig om sin högstadietid som utsatt. Detta gör mig verkligen ledsen! Att någon människa kan behandlas så himla illa.
  Kan lova dig att inget öga är torrt efter detta inlägg.
  Läs hela historien på bloggen.

  http://patriciakarlssons.blogg.se/2014/february/en-rorande-historia-2.html

  Patricia Karlsson 2014-02-10 20:53:23 http://patriciakarlssons.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind