Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

alltid i farten!

Hemma och bara slänger i mig ett mellanmål innan jag ska gå vidare ut på stan igen! En ganska skön dag, det är mycket att göra och just nu håller jag på och planerar in en Norge tripp, satan vad kul det ska bli!

mellisFöresten har jag läst alla era kommentarer, och jävlar vilka goa och bra läsare jag har! Det är exakt det här jag menar med en skön stämning! Jag försökte hinna med dagens outfit idag, men det får bli imorgon istället! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det kanske kommer i framtiden!

  Viktor Frisk 2014-02-09 13:02:55
  Svara
 • Viktor, snälla gör en video på hur du fixar ditt hår från början och vilka produkter du använder, skulle upskattas! 🙂

  Joel 2014-02-06 22:39:51
  Svara
 • Bästa manliga bloggen, så är det bara!
  Du är grymt inspererande, fortsätt med det du gör och att stå upp för dina åsikter, gillas starkt!

  ha det bäst!!!!

  Jonathan 2014-02-06 22:13:11
  Svara
 • Hej, har en himla viktig fråga! Den 14e ska Paow och Samir till min lilla stad Avesta och festa, och jag bara ”aaah tänk om Viktor också följer med”, så tänkte bara höra ifall det finns en möjlighet? eller om jag ska släppa taget om det hoppet? Hade varit jätte kul iallafall!

  Amanda 2014-02-06 20:36:01
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag vet faktiskt inte, jag tror det är Samir och Paulina det blir som åker på det! =) Men hälsa dem så gott ifrån mig!

   Viktor Frisk 2014-02-09 13:02:32
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand