Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lycka

Så vi startade alltså ett nytt kapitel i våra liv helt ovetandes om vad morgondagen kommer att berätta. Efter timmar av sömn sitter jag ganska nyvaken och inser vad jag uppskattar allt i livet, hur glad jag är att jag har hittat någon jag tycker om. Jag vet exakt vart min familj står, och framförallt så vet jag vart jag själv står och det är så skönt.

I tidigare år har jag varit lite vilsen, nästan lite rädd att jag har förlorat mig själv många gånger. Men idag känner jag balans, en trygghet och framförallt en självsäkerhet som jag har byggt upp. Det är som många säger man måste nog dö några gånger om innan man kan börja leva. Nu kan vi börja leva på riktigt, varje dag. Men nu är det dax att sova, jag hoppas att någon snart kommer och lägger sig bredvid mig. Att få känna hennes närhet, gör mig glad. God natt

1better

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefint inlägg, ni e så söta tillsammans! Hoppas att dagarna fortsätter va så här bra! 😀

  felicia 2014-02-12 18:29:30
  Svara
 • Fan vad glad jag blir, tack!

  Viktor Frisk 2014-02-09 13:03:08
  Svara
 • Kan du välja ut dem snyggaste rayban solglasögonen för män?:)

  :))) 2014-02-04 07:57:05
  Svara
 • Ååh vad fin du är Viktor. Sneglade in på din blogg för bara någon vecka sedan, är nog redan fast. Det känns som du har tagit dig så långt och upplevt så mycket redan, med bloggen, modet och flytten till Stockholm. Du är så stark och förtjänar verkligen all lycka på denna jord.

  Ha en fin dag!

  Freja 2014-02-04 07:55:49 http://frejacaroline.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind