Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lycka

Så vi startade alltså ett nytt kapitel i våra liv helt ovetandes om vad morgondagen kommer att berätta. Efter timmar av sömn sitter jag ganska nyvaken och inser vad jag uppskattar allt i livet, hur glad jag är att jag har hittat någon jag tycker om. Jag vet exakt vart min familj står, och framförallt så vet jag vart jag själv står och det är så skönt.

I tidigare år har jag varit lite vilsen, nästan lite rädd att jag har förlorat mig själv många gånger. Men idag känner jag balans, en trygghet och framförallt en självsäkerhet som jag har byggt upp. Det är som många säger man måste nog dö några gånger om innan man kan börja leva. Nu kan vi börja leva på riktigt, varje dag. Men nu är det dax att sova, jag hoppas att någon snart kommer och lägger sig bredvid mig. Att få känna hennes närhet, gör mig glad. God natt

1better

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefint inlägg, ni e så söta tillsammans! Hoppas att dagarna fortsätter va så här bra! 😀

  felicia 2014-02-12 18:29:30
  Svara
 • Fan vad glad jag blir, tack!

  Viktor Frisk 2014-02-09 13:03:08
  Svara
 • Kan du välja ut dem snyggaste rayban solglasögonen för män?:)

  :))) 2014-02-04 07:57:05
  Svara
 • Ååh vad fin du är Viktor. Sneglade in på din blogg för bara någon vecka sedan, är nog redan fast. Det känns som du har tagit dig så långt och upplevt så mycket redan, med bloggen, modet och flytten till Stockholm. Du är så stark och förtjänar verkligen all lycka på denna jord.

  Ha en fin dag!

  Freja 2014-02-04 07:55:49 http://frejacaroline.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand