Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

man måste våga satsa för att vinna

Det som inspirerar mig varje dag. Det är den motivation som jag har kämpat för i år och ibland tappar när intressen ibland faller. Men är det någonting man alltid hittar tillbaka till så är det just motivationen att göra vad man vill, och ibland måste. Som att ta svåra val eller ibland ändra bana helt i livet, framförallt att våga. Jag vet att man måste våga satsa för att vinna, och kanske ännu bättre, man måste förlora för att kunna vinna.

Jag får alltid den frågan, vad det är som driver mig. Jag tror det är att inspireras av alla människor i sin vardag, och att varje gång man lyckas med ett mål så har man tusen framför sig, precis så som det är exakt hela tiden. Jag har sumpat mina chanser för många gånger, men det är även det som gör att jag ibland vinner. Viktigt att inse vad man vill, och varför man gör det man gör.

dinadrommarHela januari var en ganska svart månad, låt oss sätta färg på februari!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har pratat med samir och han sa att jag skulle fråga dig om detta för att du hade koll på det. Nu kommer frågan: samir har ju extremt snygga kläder som du också har men frågan är var köper han alla sina snygga kläder??

  Emil 2014-02-09 15:34:16
  Svara
 • Grym Inspiration!
  Har du något program där du fixar och gör sådana här collage av bilderna?

  Ha det bäst!

  Jonathan 2014-02-05 00:03:19
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind