Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

le pain francais

Jag har hängt med Alex ifrån Modekungen halva dagen, himla skön kille! Tänk att han startat upp allt detta själv ifrån början det tycker jag är mäkta imponerande! Sen när jag kom in till Göteborg så träffade jag upp Teja ifrån Grandparfymeri, vi håller på och styr upp någonting riktigt fett med många roliga inblandade!

Så jag åt middag med henne och hennes goa dotter på Le pain francais. Nu sitter jag och väntar på mitt tåg tillbaka till Stockholm och det är förseningar så jag får sitta och vänta yttligare några timmar, underbart!

DINNERInom några månader kommer vi göra något riktigt kul tillsammans med Panos Emporio, Ska bli galet kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind