Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

le pain francais

Jag har hängt med Alex ifrån Modekungen halva dagen, himla skön kille! Tänk att han startat upp allt detta själv ifrån början det tycker jag är mäkta imponerande! Sen när jag kom in till Göteborg så träffade jag upp Teja ifrån Grandparfymeri, vi håller på och styr upp någonting riktigt fett med många roliga inblandade!

Så jag åt middag med henne och hennes goa dotter på Le pain francais. Nu sitter jag och väntar på mitt tåg tillbaka till Stockholm och det är förseningar så jag får sitta och vänta yttligare några timmar, underbart!

DINNERInom några månader kommer vi göra något riktigt kul tillsammans med Panos Emporio, Ska bli galet kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand