Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sarah tjulander

Jag imponeras verkligen av alla människor jag har runt mig varje dag, Sarah är en tjej som jag har känt flera år och jag minns första gången vi träffades, det var som att man hade hittat sin egen motsvarighet, vi hade lika mycket energi och kom sådär skönt bra överens med varann!

De här åren som har gått så har man fått känna på både de ena och de andra, och de gånger livet varit upp och ner och jag varit ur balans så har jag alltid kunnat prata med Sarah, och samma sak för henne. Jag tror man vet exakt vilka vänner som är äkta och inte. Den här vännen betyder väldigt mycket för mig, hon är så äkta och så godhjärtad!

SARAHRen inspiration! SARAHTJULANDER.COM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand