Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sarah tjulander

Jag imponeras verkligen av alla människor jag har runt mig varje dag, Sarah är en tjej som jag har känt flera år och jag minns första gången vi träffades, det var som att man hade hittat sin egen motsvarighet, vi hade lika mycket energi och kom sådär skönt bra överens med varann!

De här åren som har gått så har man fått känna på både de ena och de andra, och de gånger livet varit upp och ner och jag varit ur balans så har jag alltid kunnat prata med Sarah, och samma sak för henne. Jag tror man vet exakt vilka vänner som är äkta och inte. Den här vännen betyder väldigt mycket för mig, hon är så äkta och så godhjärtad!

SARAHRen inspiration! SARAHTJULANDER.COM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman