Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dags att testa sina vingar

STOCKHOLMCITY
Jag har alltid varit vild, framförallt galen.
Jag har mycket energi och jag vet inte om det lyser igenom i den här bloggen men jag har alltid kastat mig ut i saker som jag aldrig vet slutet på. Förmodligen är det exakt det som ger mig kickar som får mig att vilja slänga mig handlös ut på nya äventyr, för det är det jag vill ha! Jag vill att hela livet ska bli mitt eget äventyr!

Jag har lämnat Eskilstuna och flyttat till Stockholm, jag har även slutat skolan för gott, mitt bästa val återigen, något jag gjort helt själv och av den anledningen att skolan inte är för alla. Jag lärde mig älska mig under den senaste halvåret att leva fritt, leva för den jag är och skapa egna mål. Jag tar med mig mycket erfarenheter och har en jätte rolig vår framför mig, redan på måndag händer det saker i mitt liv och vi ska uppleva det här tillsammans!

newHär kommer jag lära mig trivas, och bygga upp ett helt nytt liv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja riktigt fett! Jag trivs som fisken i vattnet och bor på St Eriksplan tillsammans med en polare, riktigt skönt!

  Viktor Frisk 2014-02-02 21:19:19
  Svara
 • Jag känner verkligen igen mig i det du skriver och din livsglädje smittar av sig! Ska bli roligt att se vad som komma skall för dig. Kör på bara och sikta framåt!

  Jesper Björklund 2014-01-28 22:07:44 http://jesperestrapade.blogg.se
  Svara
 • starkt att kunna ta en beslut som sluta skolan… en norm att man ska gå klart skolan man börjat på här i sverige! toppen att du bryter lite normer!
  synd att jag inte längre får ögongodis i korridorer men kommer fortsätta följa din blogg!
  lycka till på måndag, och kör hårt vad det än gäller!

  person som uppskattar dig. 2014-01-28 21:39:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind