Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i ett kaos där jag trots allt trivs

Tänk alla gånger som jag suttit ner och verkligen försökt tänka till vad det är för liv som egentligen gör mig som lyckligast. Där jag mår bra, där jag kan vara mig själv och verkligen leva det liv jag vill. Det är där energin finns, där man inte vill mäta sig med andra och när jag får kasta mig rakt upp i tomma luften och våga ta mina egna risker och chanser.

Men vet du? Jag har bränt många chanser, och stängt många broar. Jag har också förlorat många gånger när man vågat mig in på fel vägar, men det gör mig inte rädd. För jag fick inte leva det här livet för att vara feg och backa tillbaka. Jag har suttit i svåra situationer när jag inser att jag lever fel, att jag inte är lycklig med vad jag gör. När allt bara känns helt fel och platt. Det är då jag går ner mig, tappar koncentration och motivation. Vi är alla olika vissa trivs med att veta exakt vart dem står, leva med en politisk korrekthet och och alltid tro att man vet bäst. Jag är helt tvärt om, jag trivs där läget kanske inte alltid är helt under kontroll och där jag vet att jag inte alltid har rätt med allt jag säger eller gör. Jag fungerar på det sättet, jag kan inte alltid anpassa mig efter vad världen ska tycka om mig, för det har jag inte tid med och har aldrig haft. Vi väljer själva hur vi väljer att leva våra liv. Men något som är väldigt viktigt är att alltid tro på sig själv, även när andra ger fingret eller hatar. Det är människor med taskig självbild som måste trycka ner andra. En knuff i ryggen betyder inte att du faller, försök att tänka att en knuff i ryggen är något som gör dig stark istället. Jag försöker alltid att tänka på värdet av att ge mer än vad jag får tillbaks. Och hur viktigt det är faktiskt är att visa hur mycket man uppskattar de människor som faktiskt bryr sig.

Allting löser sig alltid, så lämna inte drömmar på is. Man är en vinnare oavsett om man lyckas eller inte. De som förlorade var de som aldrig ens försökte.

sofightJag tror på mina drömmar, hur stora dem än är! Tvivla aldrig.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Applåder till dig måste jag säga! Grymt skrivet! 😀 Ha en underbar tid i världens bästa Göteborg nu! 🙂

    Matilda 2014-01-11 12:08:29 http://matildahaglund.colin.se
    Svara
  • Bästa texten på ett bra tag. Mycket bra skrivit och väldigt motiverande. Alla har brister och det är viktigt att kunna visa dem. Ännu en gång, så var det bra skrivit. Önskar dig en sjukt trevlig helg 🙂

    David 2014-01-11 11:37:41
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson