Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

gott nytt år!

Ett helt år har gått och detta året har varit både magiskt och även ganska jobbigt i perioder! Nu inväntar ett helt nytt kapitel i mitt liv och vi vänder blad för att skapa något helt nytt. Ikväll firar jag med massor av vänner och vi får se om vi stannar här ikväll eller går ut senare på ikväll/natt.

Imorgon åker jag till Kungsör för att åka vidare i mot malmö och se på JVM (junior VM) med mina bästa hockey killar! Förra året firades nyår i Göteborg med bästa familjen Berntsson och ikväll kör vi i Stockholm! Ha det bäst nu och ta hand om er. All dekorering som vi har ikväll kommer ifrån Partykungen, dit vänder jag mig alltid när jag ska fixa en grym fest!

nyar

Gott nytt år alla vänner! ! ! ! !

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!