Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

from the year

del3

Jag står mitt i en skoltermin just nu och det är mycket plugg och så som ska göras, och därför har jag inte hunnit med bloggen så mycket som jag egentligen skulle vilja göra! Men istället för att skriva ett inlägg om min dag som varit totalt ointressant så tänkte jag ge er en inblick i hur mitt liv såg ut för ett år sedan istället! Saker och ting förändras minst sagt, haha mitt liv har under flera års tid varit en bergochdalbana och jag undrar hur morgondagen kommer se ut! =)

del4Den här killen är jag. 17 år gammal var jag alldeles för nyfiken på livet så jag lämnade allt som hade med plugg och skola att göra och tog mig till något förmodligen många drömmer om, Stockholm. Sveriges huvudstad och staden där det mesta händer minst sagt.

Jag flyttade sommaren 2012 in hos min kompis i Stockholm, jag jobbade som reklamförsäljare på tidningen Egoboost som drevs av ett grymt team och med Isabella Löwengrip (Blondinbella) i spetsen! Det gick upp och ner som det gör i de flesta företag men den sommaren var så rolig! Jag fann mig en kompis för livet Oliver De Paris, säga vad man vill men han är min storebror och kommer alltid att vara det, jag älskar honom!

Jag levde det liv som många drömmer om, och folk som frågar mig varför jag gick min egenväg vilket jag gör än idag fast med vissa omständigheter. Jag är inte rädd, jag är helt orädd och jag insåg tidigt att jag ville se mer än vad jag fick se i lilla Eskilstuna där jag bor, så jag packade min resväska och i den bodde jag, lite komiskt men jag fick som jag ville, och jag kommer aldrig ångra sommaren 2012, men även jag var klok nog och insåg att till hösten när saker och ting inte blev som jag tänkt så jag packade min väska och började om ifrån noll igen. Då jag insåg att skolan ska jag göra klart, oavsett! Varför? Jo för att jag är en krigare, jag ger mig aldrig.

del1

Jag klarade mig på egen hand, jag tackar nog gud idag att jag inte var 18 år när jag flyttade till Stockholm, haha det i kombination hade inte blivit något bra, men som jag sa om denna sommaren som varit nu 2013, jag kommer aldrig ha så kul igen som den perioden oavsett. Jag är ung, vild och gillar att ibland slå runt! Men fortfarande något som jag aldrig kommer ångra, det var 18 års sommar och jag gjorde helt rätt, jag körde ända tills jag flyttade hem och fick ta smällen då!

del2Eftersom jag får många frågor om hur jag tänkte eller om jag någonsin ångrar någonting jag gör? Och vad jag vill fortsätta göra. Så är svaret att jag oftast inte ångrar någonting, varför ska jag ångra mig när det ändå är gjort? Som jag sagt tusen gånger och här kommer den meningen en gång till, man lär sig av sina misstag och allt i livet som ger mig kickar kommer jag aldrig ångra. Vännen lev ut dina egna drömmar, trots att vi lever i ”landet lagom” så finns det undantag, var den du är med stolthet i ryggen och glöm aldrig att ingenting är fel så länge du själv brinner för det!

Jag är 18 år, sätt mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om och sätt mer än många förmodligen inte kommer se under hela deras livslängd. Men mitt i allt som varit så tror jag att jag har fått ifrån mina föräldrar att även verkligheten kommer ifatt mig, oavsett om drömmar är bra att både få uppleva och även ibland få sväva iväg, för det gör mig glad! Jag trivs lika bra i suit up som jag trivs i min stora hoodie som jag oftast går med till skolan! Folk säger att jag är jordnära och jag tror att det är det viktigaste jag någonsin haft i mitt liv. Men glöm inte även jag har svävat iväg och det gör man när man är 17 år och får vara med om de sjukaste saker ni kan tänka er, mycket kan jag berätta men inte allt! Haha..

Men hörrni nu är det dags att sväva ner till jorden igen jag ska ta tag i en hel diskho med disk och sen tänkte jag även städa lägenheten! Imorgon ska jag göra en intervju med bästa Devote som ni kommer få läsa snart! Vi hörs sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hade varit tacksam om du ville dela med dig vad för slags hårprodukt/-er du använder på dessa bilderna, det ser inte ut som du har så mycket i. Och de ser definitivt inte fettigt ut, men samtidigt volym. Frågan är också om det håller även fast du skulle röra dig?
  Tack för svar.

  Eric 2014-01-09 20:15:51
  Svara
 • Snygg blogg och snygga bilder! Kolla gärna in på min blogg och lämna gärna ett spår efter dig!

  Amanda 2013-12-30 00:57:09 http://www.amandaaandersons.devote.se
  Svara
 • Hejsan viktor!
  Du insperera en så mycket!
  Älskar verkligen din blogg.

  Men min fråga då, när hade du tänkt komma till gbg?? 🙂

  Kram

  Lisa 2013-11-18 20:31:16
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!