Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nu firar vi jul!

1matildaochviktor

Som jag sa är mina föräldrar på andra sidan jorden så jag och min syster tar hand om huset och eftersom vi hjälpte andra på julafton så ska vi fira jul ikväll med farmor, farfar, mormor och pappas bror Peter! Så vi har gjort i ordning en två rätters middag ikväll med förrätt och varmrätt och en lite mindre efterrätt.

Så jag tänkte visa er bilder ifrån kvällen senare, men jag tänkte visa lite vad som händer just nu i stunden! Hoppas ni har haft en riktigt bra jul, både julafton och juldagen och nu annandagen! Jag har bara varit ute på landet och tagit det lugnt idag har jag lekt med Irme halva dagen och kastat bollen fram och tillbaka så jag är helt jävla slut! =)

bueriNi får se middagen sen, om vi lyckas få ihop det här men ska vi väl hoppas på! Tänkte även önska er en riktigt god jul nu i efterskott också!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Läst din blogg jättelänge och tycker att du skriver om så intressanta saker och lägger upp så fina bilder! Jag blev så förvånad när jag läste i detta inlägget att dina föräldrar var på andra sidan, beklagar verkligen… men varför avled dom och när?….. hoppas det inte är en alltför personlig fråga! Hoppas du hade ett bra nyår! Kram! <3

  juliiamariahh.blogg.se 2014-01-01 12:18:59 http://Fråga?
  Svara
 • Måtte da lese det du jobbet så mye med!
  Good Erik, Vik

  Anders.m 2013-12-27 04:19:24
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!