Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En annorlunda jul!

Det blir minst sagt en annorlunda jul i år. Mina föräldrar är i Srilanka över julen, så jag bestämde mig för någon vecka sen att jag nu idag på julafton skulle hjälpa till på ett Härberge. Jag vill göra någonting för någon annan och då jag känner att jag har allt jag kan behöva så är inte julklappar det roligaste längre.

Jag ser jätte mycket fram emot dagen och jag kommer jobba ifrån klockan ett till klockan sju ikväll, sen ska jag hem och hänga med min syster. Så jag önskar er alla en riktigt god jul, så hörs vi imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson