Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fuckperfection soon on your head again!

Idag har jag varit på möten hela dagen skickat kepsar och stannat till för ett riktigt grymt möte. Kepsen med trycket fuckperfection blev slutsåld på två veckor och vi tänkte att det skulle vara en limited edition. Sen har väl ingen missat den i TV3 antar jag. Paulina tog med sig den in i Paradisehotel för att hon ville ha en skön keps då hon ofta bär det!

Sen fick Jeppe låna den av henne där inne så jag har sett den mycket i TV och det är väl mer än kul för mig som en gång kom på just idéen och sen dem jag utvecklade hela kepsen med Caroline och Pierre! Så i slutet av januari 2014 så kommer kepsen vara åter igen, och till ett ännu bättre pris! Så mina vänner, fuckperfection, soon on your head again! love.

brumbrum

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!