Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sponsrad video – julen är barnens högtid, kom ihåg det!

Julen har alltid varit varit en högtid, jag kan minnas att ifrån att jag varit ganska liten och ivrigt stod och väntade på tomten och stämningen alltid varit bra. Men jag har varit med om att det har druckits för mycket alkohol just under julen. Och med handen på hjärtat känner jag att snälla tänk på alla runt om kring er och framförallt alla barn som ser julen som den största högtiden! Välj bort spriten, alkohol är inte allt!

Jag har läst så mycket och även sett. Det finns inget värre än barn som ska behöva uppleva sina föräldrar fulla på julafton, det gör ont i hela mig när jag tänker på det. Visa istället varandra uppskattning och så mycket kärlek som det bara går! Umgås och ha kul, kolla gärna in Systembolagets reklamfilm om varför det är just så att vi måste gå till systembolaget för att lätt få tag på alkoholhaltiga drycker, håll hårt i era kära och skippa flaskan mina vänner! Detta är ett sponsrat inlägg.

……………………………………………..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!