Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fotografering med nicole och tidningen frida!

Vi hade en fotografering för Frida hela dagen igår tillsammans med bästa Nicole Falciani! Så det kommer ni få se i nästa nummer av tidningen Frida. Det var Pavel Maira som tog alla bilder och vi hade en riktigt bra dag! Vi var i både biografen och bowlinghallen och massa andra ställen!

En riktigt bra dag, hela kvällen avslutades hemma hos Paulina jag sov där inatt så vi käkade och hade en mysig filmkväll exakt vad jag faktiskt behövde! Haha lägg märke till bilden längst ner, sjukt rolig!

bulleri

Haha bilden är så jävla rolig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!