Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

världen är upp och ner

Just nu är nog livet upp och ner. Det är väldigt mycket som snurrar och jag försöker vända världen rätt men samtidigt slås jag av tanken att det kanske är okej att låta världen vara upp och ner ibland. Ibland tror jag att jag skulle behöva komma iväg och göra någonting annat.

Hela världen är just idag ganska grå och tråkig, jag saknar värme och positivitet. Jag vill värna om vad jag har och hålla mina nära, närme just idag. Ikväll ska jag träffa hela min älskade familj och äta middag, jag säger bara ÄNTLIGEN! Jag har inte träffat hela familjen på många veckor.

klocka/ Mitt i allt kaos så har jag sökt lyckan i lite materiella ting, en ny klocka som kommer ifrån Modekungen /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson