Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

världen är upp och ner

Just nu är nog livet upp och ner. Det är väldigt mycket som snurrar och jag försöker vända världen rätt men samtidigt slås jag av tanken att det kanske är okej att låta världen vara upp och ner ibland. Ibland tror jag att jag skulle behöva komma iväg och göra någonting annat.

Hela världen är just idag ganska grå och tråkig, jag saknar värme och positivitet. Jag vill värna om vad jag har och hålla mina nära, närme just idag. Ikväll ska jag träffa hela min älskade familj och äta middag, jag säger bara ÄNTLIGEN! Jag har inte träffat hela familjen på många veckor.

klocka/ Mitt i allt kaos så har jag sökt lyckan i lite materiella ting, en ny klocka som kommer ifrån Modekungen /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!