Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

göteborg levererar!

Haft en mer än underbar helg i Göteborg! Det har varit full fart hela tiden och Sveriges framsida har verkligen levererat! Från middagar, julgala till fest och efterfest. Ikväll avslutade vi kvällen med att gå på Jul på Liseberg första advent! Julkänslor har jag verkligen fått.

Jag har även träffat massa vänner och idag skrev jag kontrakt för någonting som jag kommer göra väldigt snart! Det går ut offentligt nu på Onsdag, världens bästa vänner ni gör mina dagar! Nu ska vi ut och äta middag.

LIFEISFUN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag har mejlat dig om en intervju och skulle vara jätte tacksam om du svarade! 🙂

  cornelia 2013-12-02 08:58:41
  Svara
  • Svar på cornelias kommentar.

   Jag har inte kollat in min mail under tiden jag har varit i Göteborg, men det ska jag göra idag! Bästa

   Viktor Frisk 2013-12-02 13:35:55
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!