Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

carlings denim night yesterday +

Tja! Jag kom hem jävligt sent igår alltså. Hade en grym dag med alla som jag träffade igår och sen avslutades hela kvällen med ett Carlings denim event! Trevligt att träffa massa vänner och även få höra jeansens historia, det var sjukt kul att kunna få en helt annan inblick i det än vad jag har haft tidigare, varför fickan sitter på vissa ställen och så!

Det var även en skön giveaway så vi fick alla ett varsitt par jeans och ni kommer få se mina sen, jag valde ett par sköna jeans som garanterat kommer bli poppis i garderoben! Kör dem även som dagens outfit idag ni får se senare!

Well! I got home damn late yesterday that is. Had an awesome day with everyone I met yesterday and then ended the evening with a Carling denim event! Nice to see lots of friends and even hear jean sens history, it was crazy fun to be able to get a completely different insight into it than I have had in the past, why pocket sitting in some places and so!

There was also a nice giveaway so we all got a respectively pairs of jeans and you will see my last, I chose a pair of comfortable jeans that are sure to become popular in the closet! Run them even by today’s outfit today you will see later!

carlings1Carlings denim night precis när jag kom hem till Eskilstuna igen, en grym kväll helt klart!

carlings3Denna kille satt och lirade lite skön livemusik så jag stod och kollade in honom, otroligt begåvad!

carlings5Dessa killar stod för maten som kom ifrån Tacotruck, fyfan det är den bästa tacos jag ätit! 

carlings2carlings6carlings7Här var det en kille som berättade just om jeansens historia som jag tyckte var intressant, många snygga jeansrumpor också, men det är en helt annan story, haha! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!