Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

in my wardrobe

Fan vad kul jag tänkte släppa in er i min garderob idag! Eftersom jag är på jeanskväll på Carlings så tänkte jag att vi kollar in hur det ser ut i min garderob och vad vi hittar där!

Jag är en kille som har en väldigt blandad stil och brukar tycka det som är ”normalt” är tråkigt. Så vi hittar mycket i svart och vitt speciellt nu under hösten men för att få det hela till min stil så brukar jag sätta på shyssta detaljer som en klocka, mössa eller ett par skor som lyfter hela stilen!

Damn what fun I would let you into my closet today! Since I’m on jean night at Carlings, I thought that we check out how it looks in my wardrobe and what we find there!

I’m a guy who has a really diverse style and usually find what is” normal” is boring. So we find a lot of black and white especially now in the fall but to get it all to my style, I usually put on shyssta details like a watch, hat or a pair of shoes that lifts the whole style!

booombooomNågonting vi mer hittar är mycket animalprint. Jag tycker det är snyggt! Vi hörs senare efter eventet jag ska ta tåget hem för att packa min resväska, och åka tillbaka imorgonbitti igen för imorgon (fredag) åker jag till Göteborg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!