Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

galet bra torsdag!

Jag gick upp sjukt tidigt imorse och tog tåget till Stockholm. Mötte upp bästa Pernilla Lundberg på Mocco så satt vi och snackade om grymma planer som vi har pågång. Jag lovar er att det här kommer bli väldigt bra, ska bli väldigt kul att få berätta för er när allt är klart.

Sen mötte jag upp Caroline & Daniel så gick vi hela gänget till butiksinvigningen av Mouli i Moodgallerian! Så shyssta saker och jag hittade en mössa med dragkedja rakt över som jag ska ha! Så till den här butiken kommer jag garanterat att besöka igen, ett väldigt bra tips för alla er som bor eller besöker Stockholm!

I went up sick early this morning and took the train to Stockholm. Met up best Pernilla Lundberg Mocco so we sat and talked about the cruel plans that we have pågång. I promise you that this will be very good, will be great to share with you when everything is ready.

Then I met up with Caroline & Daniel so we went the whole gang to store the inauguration of Mouli in Mood mall! So shyssta things and I found a hat with zipper straight across like I should have! So with this store, I will sure to visit again, a very good tip for all of you who live or are visiting Stockholm!

boomibool

Nu är det dags att åka till Bobby Hadodo i Gallerian på Söder, har han något spännande att berätta! Efter det intar vi Carlings event på Kungsgatan i Stockholm, denna kvällen som väntar kommer bli rolig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind