Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

inspiration!

Fan vilken bra helg det har varit! Nu är man uppvilad inför en hel vecka. Jag lever för mina drömmar och jag är ingenting mer än vem som helst som krigar för att få leva det liv som man drömmer om. Det är så mycket mer än bara en dröm det är ett liv, det liv som jag förr eller senare ska leva.

Damn what a great weekend it has been! Now you uppvilad facing a great week. I live for my dreams and I’m nothing more than anyone warriors to live the life that you dream about. There is so much more than just a dream it’s a life, the life that I sooner or later going to live.

inspiration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha, menade längst uppe till höger!! 😉

    Rosalie 2013-11-28 14:47:16
    Svara
  • Har du någon aning om var man kan köpa väskan som är längt uppe till vänster? Den var supersöt!

    Rosalie 2013-11-28 14:46:39
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!