Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FOCUS +

Veckan har precis startat! Jag mötte Lars vid gymmet imorse och när jag klev av för ungefär en timme sedan så kan jag säga att hela huvudet snurrade och jag ville ingenting mer än att spy! Jag har tränat ett tag men undvikit att skriva om det eftersom jag skrivit förut och sen lagt ner helt. Men nu när det känns bra så väljer jag att skriva om det!

Jag startar dagen med en Celsius Vilda bär och Lime är mina två guldkorn men alla gillar olika, effekten av det är att jag blir väldigt pigg snabbt och kommer in i mitt fokus! Efter tar en shake ifrån Fitnessguru Kiwi Yoghurt. Ha en grym dag, nu kör vi!

This week has just started! I met my friend Lars at the gym this morning, i can say that the whole head was spinning and i wanted notning more than throw up my breakfast, haha! I’ve been training for a while but have not write about it because I’ve written before and then put down entirely! But now that is feels good so i choose to write about it again!

I start my morning with a big breakfast and Celsius Wild berries the effect of it is that i get very hyped quickly and come into my best focus! After workout i taking a shake from Fitnessguru Kiwi & Yoghurt taste. Have an awesome day guys, see you soon!

focusGlöm inte att vinnaren oftast har en plan och förloraren har en jävla massa ursäkter, det bästa av allt jag har en gång varit förloraren och kommer många gånger vara. Att våga misslyckas är oftast bättre än en vinst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • När besöker du göteborg igen? 🙂

  2013-11-25 16:57:03
  Svara
 • Tjena Viktor!
  Jag skulle gärna vilja få kontakt med dig men hittar ingen mail? Du får gärna skicka ett mail till mig istället..

  Denise 2013-11-25 12:40:40
  Svara
 • Okej läste just om dig på devotes startsida!
  Fan vad cool (och snygg) du är!!
  u go boy,
  En liten hälsning från en glappkäftad till en annan! PoK

  Ebba Bengtsson 2013-11-25 12:38:56 http://ebbabengtsson.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!