Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PUT UP A FIGHT FOR WHAT YOU LOVE!

Exakt så! Så jävla rätt, man ska kämpa för vad man älskar oavsett vad det är. I alla avseenden!  Hoppas ni sovit bra, jag är uppe och ska packa träningsväskan och möta min kompis Lars så ska vi träna idag. Någon gång idag under dagen kommer det komma ut en intervju som jag gjorde med Devote i veckan, där man får lära känna mig mer på djupet. Nu är det nog snackat om intervjuer.

Jag ska berätta något riktigt jävla skoj för er! Nu under de närmsta veckorna kommer jag och min vapendragare Sarah Tjulander att göra en poddcast tillsammans, vi känner väl att det finns så galet mycket att prata om som man aldrig gör på bloggen och sen vill vi komma er läsare närmare också, vi kommer prata om djupa ämnen. Det ska bli så sjukt kul då detta varit något som jag velat under hela hösten.

Exactly so! So damn right, you should fight for what you love no matter what it is. In all respects! Hope you slept well, I’m up and to pack your gym bag and meet my friend Lars and we’ll work out today. Sometime today during the day it will come out an interview I did with Devote a week, where you get to know me more in depth. Enough talking about interviews.
I’ll tell you something really fucking fun for you! Now over the next few weeks, I and my squire Sarah Tjulander to make a poddcast together, we know well that there are so crazy much to talk about as you never do on the blog and then we want to get you readers closer as well, we will talk about deep things. It will be so sick fun as this has been something that I’ve wanted throughout the fall.

boomii_edited-1Såklart att det finns många poddar ute just nu, men jag älskar att lyssna på alla som man egentligen kan lyssna på! Vad våran kommer handla om kommer ni nog märka, placerar man två 18 åringar framför en microfon kan exakt vad som helst hända, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!