Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

american pizza

Haha jag gick och la mig och vaknade flera timmar senare av att jag skakade och var så hungrig så jag ringde till American Pizza och stamade fram orden att jag ville ha de största de har, haha! Sen kom jag hem så delade jag den med min syster, fyfan vad gott!

Så här hemma går solsidan på och vi skrattar i kapp, haha! Så det blir ikväll Solsidan – Hellenius hörna – Johan Falk, vilken jävla bra kväll!

Haha I went to bed and woke up several hours later that I was shaking and was so hungry so I called American Pizza and scream out the words that I wanted to have the biggest they have, haha! Then I came home so I shared it with my sister, so good!!

So here at home goes on the sunny side and we laugh in arms, haha! So it will be tonight Solsidan – Hellenius hörna – Johan Falk, thats my sunday people! See you

leifgw
Världens goaste söndag, imorgon rullar vi till skolan igen! Haha 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, vill bara säga att jag älskar din blogg och klädsmak och hoppas att du fortsätter! Kram! Bella

  Isabella Lindfors 2013-11-25 12:02:23
  Svara
 • Hej Viktor! Jag tycker du har en grymt bra blogg & du är en riktigt bra förebild.
  Jag undrar bara om du skulle kunna tipsa om bra produkter för acne mm. Eftersom du själv har haft den men ändå blev av med det relativt snabbt. Jag skulle bli jätte tacksam och förmodligen många flera.
  Kram

  Julia 2013-11-24 22:05:57
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack! Självklart, jag kan skriva mer om det nu i veckan! Skriver upp det så jag inte glömmer. Bästa!

   Viktor Frisk 2013-11-25 10:26:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson