Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag står för detta

Året är 2013 och vi lever fortfarande med samma normer som jag började växa upp till. Jag gjorde en intervju med Nyheter24 (hör och häppna) jag fick förklara mitt eget klädval på grund av delade reaktioner som uppstått.

Första bilderna är ifrån i somras, jag och Daniel Paris var på Boy London’s huvudkontor i stan och jag fick se kjolen och exakt som den människa jag är som ska testa alla gränser så valde jag att ta på mig den, (som en rolig sak) hade ingen aning om vilka reaktioner något sånt skulle skapa. Jag har fått frågan om jag bara tog bilderna och sen tog av mig den för uppmärksamhet? Svar nej! Jag skäms nästan aldrig så jag var till och med på möten och middag i stan samma kväll. Klart att även jag inser nu i efterhand att det vart galet mycket snyggare med ett par shyssta byxor under. Men fortfarande är det ingenting jag skäms över, snarare tvärt om.

Det handlar inte om vad ni tycker, det handlar inte om uppmärksamhet i den här frågan. Det enda det handlar om är mitt eget klädval när jag blivit inspirerad av något lyssna JAG tycker är snyggt! Det är många som har en vriden syn på vad som är rätt och fel och jag har bara en sak att säga till er börja jobba med erat eget självförtroende och eran egen självbild innan ni ger er på min. Jag vet att det finns så många där ute som vill våga mer, men står tillbaka på grund av vad andra tycker. Fan stå på er, låt ingen trycka ner dig. Do your thing!

The year is 2013 and we still live with the same standards as I began to grow up . I did an interview with Nyheter24 ( lo and häppna ) I had to explain my own fashion choices because of shared reactions that occurred.

First pictures are from last summer , me and Daniel Paris was on the Boy London ‘s main office in town and I got to see her skirt and exactly like the person I am to test all limits so I chose to put on it, (like a fun thing) had no idea what reactions something like that would create . I have been asked if I just took the pictures and then took off the attention ? Answer no! I am ashamed almost never that I was even on the meetings and dinner in town that evening. Of course I also realize now in retrospect that every crazy much prettier with a few shyssta pants underneath. But still it is nothing I am ashamed of , rather the contrary .

It’s not about what you think , it ‘s not about the attention on this issue . The only thing it’s about is my own fashion choices when I have been inspired by something listen I think is neat! There are many who have a twisted view of what is right and wrong and I only have one thing to say to you start working off their own self-confidence and self-image era before you leave on mine. I know there are so many out there who want to venture further, but stand back because of what others think. Fan support you , do not let anyone push you down. Do your thing!

Skärmavbild 2013-11-23 kl. 18.51.45Intervjun ( finns att läsa här ) / You can read the interview ( here )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Detta gör mig så jävla glad! Ju fler kjolar på killar desto bättre! Jag läste artikeln på nyheter24 och var helt enkelt tvungen att berätta hur himla himla bra det är med människor som bryter normer. Som ser det som sitt kall att snöra på sig stålhättekängorna och klampa rakt över alla sunkiga ideal. Precis som du gör. Fortsätt!

  Maja 2013-11-24 18:00:02
  Svara
 • Så jävla bra! Man ska trivas själv, man ska testa gränser. Och om ingen hade vågat göra det så hade ju ändå alla sett likadana ut och sett ut precis som att alla gjorde förr. Sen förstår jag inte hur det kan bli så mycket hat över att en kille bär kläder från en tjejkollektion, men sen är det tydligen hur OK som helst att tjejer bär kläder från killkollektioner. Makes no sense. Man ska köra på det man själv vill och strunta totalt i vilket kön kläderna är skapade för.

  Melinda 2013-11-24 14:44:07 http://cherrycandy92.blogg.se
  Svara
 • Bra skrivet Viktor, man skall få klä sig hur man vill. Utan att få glirringar och onda kommentarer på sig. Men jag tror att människan som gör så är väldigt otrygg i sig själv. Titta på för några år sedan när tunnebanne förarna(manliga) inte fickha shorts på sommaren när det vart het idom nya tågen så tog dom på sig kjol istället. Många av förarna tyckte att det var luftigt och skönt. Tänker också på skottarnas kiltar som är en slags kjol som fyller sin funktion. Så ni där ute som gnäller på att Viktor vågar vara sig själv. Lägg genast ner dessa dumheter. Go for it Viktor. Från en som varit med länge.

  kenneth 2013-11-24 01:08:53
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!