Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

YESTERDAY NIGHT AT TOMMYHILFIGER

Igår hade jag en jävligt kul kväll tillsammans med Ellen Bergström, vi hängde på Tommyhilfiger tillsammans med sköna Modette gänget som hade styrt upp en helkväll med skön live musik som Jennifer Åkerman och hennes band JAXX, så sjukt bra! Jag vill bara höra mer, det var låtar som satte sig på hjärnan direkt!

Sjukt mycket shyssta kläder fanns det både för killar och tjejer och självklart spanade jag in killkläderna extra noga, finns ett och annat som man vill fylla sin garderob med! Har ni vägarna förbi så sväng för guds skull förbi deras butik på Biblioteksgatan! Tusen tack för en riktigt bra kväll, vi avslutade det hela med en liten efterfest på MOOD gallerian!

Yesterday I had a really fun evening with Ellen Bergström, we hung on Tommyhilfiger along with comfortable Modette gang which had driven up an evening with nice live music as Jennifer Akerman and her band JAXX, so crazy good! I just want to hear more, there were songs that sat on the brain directly!

Troubled very shyssta clothes there were both boys and girls, and of course I peered into boy clothes extra careful, there are a few things that you want to fill their wardrobe with! Do you happen to pass by so turn for God’s sake past their shop on Library Street! Many thanks for a really good night, we finished it all with a small party at MOOD.

tommyhilfiger_edited-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!