Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instaweek

followfollow Livet rullar på! Jag ligger i sängen och ska precis sova för imorgon börjar jag skolan 08.20, men det blir kul! Det är bara att kämpa och med bilden i huvudet att jag åker med några goa vänner till Göteborg om två veckor, så jävla taggad!!

Här är den senaste tiden på min instagram, ni vet där allting händer! I dagarna har man fått hänga med mig på några outfits, och självklart en av mina bästa jackor ifrån Criminal Damage jävligt cool! Coola Paulina gick in i Paradisehotel och jag tycker det är hon som gör hela serien så jävla bra! Förra veckan var jag även och kampanjade tillsammans med det nya Grillska gymnasiet, så sjukt kul att träffa er jag träffade där!

Det är väl lite vad som hänt de senaste dagarna, glöm inte bort att hänga med på mina dagar som varierar allt ifrån vilka kläder jag gillar till vad jag gör på dagarna, kan vara intressant eller totalt ointressant det blir exakt vad man gör det till!


Life rolls on! I lie in bed and will just sleep because tomorrow I start school 08.20, but it will be fun! You just have to fight through the image in my head that I go with some good friends to Gothenburg in two weeks, so fucking psyched!

Here is the latest time on my instagram, you know where everything happens! These days you got to hang with me on a few outfits, and of course one of my best jackets from Criminal Damage damn cool! Cool Paulina went into the Paradise Hotel and I think it is this that makes the series so damn good! Last week I was also, and campaigned with the new Grillska high school, so sick fun to meet you I met there!

That’s a bit what has happened in recent days, do not forget to keep up with on my days that vary everything from what clothes I like to do what I do on the day, can be interesting or totally unattractive it will be exactly what you make of it!

bravoEftersom mitt gamla konto blev hackat så hittar du mitt instagram konto på @ viktorfrisks endast! Imorgon är en ny dag, ha det grymt tills vi hörs igen! Since my old account was hacked and you’ll find my instagram account @ viktorfrisks only! Tomorrow is a new day, to have it cruelly until we hear again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!