Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

paulina är med i paradisehotel!

Jag är sjuk idag men jag åkte faktiskt till Stockholm iallafall eftersom att jag ville träffa Paulina och gå på biopremiären av Hunger Games. Så jävla skön dag rent ut sagt så vi har bara tagit det lugnt gått runt på söder kollat i Secondhand butiker och käkat på Vapiano, min favorit en ceasarsallad! På söndag kommer ni även kunna läsa en grym intervju med mig på Devote, hon som intervjuade mig var så galet skön!

Ikväll blir det nog galapremiär vi ska kolla på filmen Hunger Games 2, den börjar om 2 timmar! Ikväll är föresten Paulina med i Paradisehotel så vi alla måste kolla på det ikväll, kommer garanterat bli spännande efter vad jag har hört, haha! =)

Translate:
Have kept up with Paulina all day, so fucking beautiful day frankly so we’ve just taken it easy going around the south checked in Secondhand stores, eating at Vapiano, my favorite a caesar salad! On Sunday, you will also be able to read an awesome interview with me at Devote, the woman who interviewed me was so crazy beautiful!

Tonight there will be enough gala premiere we’ll check out the movie Hunger Games 2, it starts about 2 hours! Tonight is the stone Paulina in Paradise Hotel so we all have to watch it tonight, will surely be thrilled by what I’ve heard, haha! =)

vapianodinnerGlöm inte Paradisehotel ikväll på TV3 22.00 mina vänner! / Don’t forget Paradisehotel at TV3 22.00 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson