Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hudvård för killar & män!

Jag testade Niveas hudkräm för män både ansiktstvätten & återfukt det var inte alls bra för min hy. Därför frågade jag en expert som kan allt inom hudvård Teja heter hon och hon rekommenderade mig att testa fash wash, lotion & face scrub ifrån Clinique! Jag har bara hört gott om deras produkter förut och har länge velat testat deras 3stegs kit!

Eftersom att jag dessutom gillar parfymer som ni säkert har lagt ett litet öga på haha, så köpte jag även en parfym ifrån Jean Paul Gaultier som är en riktig favorit, den luktar himmelskt! Även en grym bodylotion ifrån Molton Brown & en anti perspirantdeo sportstick! Det här är grymma produkter ifrån märken som håller vad dem lovar!

Ni kan hitta produkterna under via länkarna, jag kommer även testa de här produkterna nu så att ni kan få min recension om vad jag tycker sen! =)  

boom

goromgorratt
 Eftersom många brukar undra vart ni kan köpa produkterna själva, så kan ni hitta det här under! 🙂

Clinique face scrub – (finns här)  / Clinique återfuktande – (finns här) / Clinique face wash (ansiktstvätt) – (finns här)

” Le male ” Terrible från Jean paul gaultier – (finns här)  /  Molton Brown bodylotion  – (finns här)  / Molton Brown Sportdeostick – (finns här)

Hoppas ni gillar lite sköna hudvårdtips ibland, för det kommer jag nämligen börja skriva om allt oftare från och med nu! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson