Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

den röda anoraken

Jag tycker det är riktigt kul att det var så många som var intresserade av bloppisen och angående den röda anoraken så var det väldigt många även på USA tröjan, sjukt kul! Allt är nu sålt och jag hoppas så snart som möjligt jag kan ha en ny skön bloppis där jag sälja eller kanske ge bort några sköna kläder och accessoarer!

Nu ikväll blev så nostalgisk när jag satt och kollade tillbaka på lite gamla tider för något år sedan just nu jag använde den röda anoraken endel! Jag saknar sommaren ikväll mer än vanligt! Hoppas ni får en as kul kväll!

Translate:
I think it’s really fun that there were so many who were interested in bloppisen and on the red anorak, it was really a lot even in the USA sweater, sick fun! Everything is now soldand I hope as soon as possible I may have a new queue BUY & SELL where I might sellor give away some beautiful clothes and accessories!

Tonight was so nostalgic when I sat back and looked at some old times some years agonow I used the red anorak portion! I miss summer evening more than usual! Hope you enjoy as fun evening!

ik

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kommer du möjligtvis ihåg vad det var för märke på anoraken? Om du vet så skulle jag verkligen uppskatta svar så snart som möjligt!

  robbn 2013-11-18 18:44:00
  Svara
  • Svar på robbns kommentar.

   Jag har jätte svårt att svara på den frågan då den är min mammas gamla, men jag kan kolla om jag kan sälja iväg den andra jag har (blå) också! Låt mig kolla upp det =)

   Viktor Frisk 2013-11-18 21:28:23
   Svara
 • Kommer du möjligtvis ihåg vad det var för märke på anoraken? Om du vet så skulle jag verkligen uppskatta ett svar!

  Robbn 2013-11-18 18:42:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!