Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fall down

Ibland slår det ner som en bomb. Man tappar all fokus på och river ner allt man själv byggt upp. Jag har alltid haft perioder i mitt liv så jag var nästan beredd på det den här gången. Den här helgen har varit jävligt jobbig och jag har konstant bara fokuserat på att inse att jobbiga perioder ibland kommer och bara försöka acceptera läget. Men det ni ska veta är att jag är sån som person att antingen är jag väldigt uppåt och alltid glad.

När jag väl blir deprimerad / tappar all fokus så tappar jag verkligen allt. Jag har aldrig haft någon jämn nivå i mitt liv och det beror på att mitt antidopsystem i hjärnan är lägre än vad som är normalt. Det har jag försökt få mediciner för både conserta och strattera, men hittils så har jag faktikst inte märkt någon skillnad. Så därför slutade jag ett tag med alla mina mediciner och ansåg att jag kunde klara mig själv på egen hand. Sen började jag igen när jag var inne i min down period förra gången, nu står jag vid en punkt i livet än en gång då jag vill lägga av och klara mig själv. Jag tror att regelbunden träning, skulle få antidopsystemet att funka precis som det ska.

boomishMen imorgon är det en ny vecka och jag har ingenting att förlora, jag kanske inte springer snabbast men jag tar i kapp när du minst anar det. Det är den effekten jag har min diagnos att tacka för. /  But tomorrow is a new week and I have nothing to lose, I might not run the fastest but I’ll catch up when you least expect it. That is the effect I have my diagnosis to thank. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ny läsare, tung klädstil har du mannen. Vart e t-shirten med leopard”armar” ifrån?:D

    Santiago 2013-11-21 21:46:26
    Svara
  • Google Translate är inte någon höjdare om du försöker skriva på engelska. Eftersom det är mer fel än rätt i din översättning! Lol!

    Kevin 2013-11-21 15:10:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!