Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

gymnasiemässan hela dagen!

Jag tillsammans med världens bästa lärare Annalena! Together with the world’s best teacher Anna Lena!

1Tjaa! Hoppas ni har haft en grym dag! Jag har varit på gymnasiemässan hela dagen och jag måste säga att jag rent ut sagt blir så jävla glad av att se att vilja och drömmar finns hos så många. Jag har haft en fantastisk dag när jag har fått prata med så mycket unga människor som vill någonting i livet! Jag minns själv när jag skulle välja till gymnasiet, jag hade ingen aning vad jag ville göra. Jag var för nyfiken på världen, men trots det så står jag här idag.

Jag vill säga stort tack till alla som öppnade upp sig och som jag fick prata med några minuter, det var riktigt kul att jag stod på mässan med massa härliga vänner som jag även känner sen tidigare också! Grymma lärare och så snälla elever, nu styr vi skutan mot 2014, ta alla möjligheter ni får för att komma steget närmre era drömmar! =)

Heey! Hope you had an awesome day! I’ve been at school fair all day and I must say that I frankly get so fucking happy to see that desire and dreams are of so many. I’ve had a great day when I got to talk with so much young people who want something in life! I remember myself when I would choose to high school, I had no idea what I wanted to do. I was too curious about the world, but despite that, I stand here today.

I want to say thanks to all who opened up and I got talking to a few minutes, it was really fun because I was at the show with lots of wonderful friends who I also know from before too! Awesome teachers and students so please, now we going closer 2014, take every opportunity you can to get a step closer your dreams! 

2Ännu ett stort tack för en galet härlig dag! /  Another big thank you for a crazyfun day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Åh vad kul!

  Felicia 2013-11-16 11:00:13 http://sofiafelicia.blogg.se
  Svara
 • När har skolan öppet hus ? Tänkte kolla om du visste det

  erika 2013-11-16 00:36:31
  Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   Jag har ingen aning faktiskt men gå in och kolla på Grillska gymmasiets hemsida så ska du se att du hittar vad du söker =)

   Viktor Frisk 2013-11-16 12:56:08
   Svara
 • vilken linje går du i?:)

  isabella 2013-11-15 20:38:19
  Svara
 • Omg Viktor, tack snälla att jag fick ta kort med dig idag! Hihi, först vågade inte jag och mina kompisar, men sen inne på Gina Tricot så gick vi fram, om du kommer ihåg! Jag hade iallafall mörkblå jacka 🙂 Du är bäst! kram <3

  Emilia 2013-11-15 18:32:14 http://emiliasiminski.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Det var bara kul att ni kom fram, alltid kul att få ett ansikte bakom vilka som faktiskt följer det man gör varje dag!

   Viktor Frisk 2013-11-16 12:56:50
   Svara
 • Viktor, vad grym du är!
  Har helt ändrat uppfattningen om dig, till det positiva.
  Du är verkligen en sån inspirerande person, som hjälpte mig
  och många idag att tänka ett steg till. Du förklarar på ett sätt
  som alla förstod och du delade med dig av dina erfarenheter.
  Du frågade och ville verkligen prata och diskutera med oss ungdomar.
  Tack!

  Linn 2013-11-14 22:31:10
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Sjukt kul att höra! Det var jätte kul att prata med er och ni gav mig massor med energi som jag säkert kommer leva för långt in på vintern nu! Tack!!

   Viktor Frisk 2013-11-16 13:05:08
   Svara
 • GRYMMA NI ÄR !

  Emelie Philipsen! 2013-11-14 19:12:19 http://www.arabheest.blogg.se
  Svara
 • Såg dig & pratade med dig precis innan du skulle gå in till mässan. Du är så jävla gullig och härlig!! 🙂

  sofia 2013-11-14 17:53:15
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Det var jätte kul att ni sa till innan jag gick in, alltid kul att veta vilka ni är! =)

   Bästa

   Viktor Frisk 2013-11-16 12:58:10
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!