Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vi ses på gymnasiemässan imorgon i eskilstuna!

unoHeej! Hoppas allt är bra med er! Jag är hos min kusin och äter mat och leker med deras lilla dotter Livia, jätte söt! Jag tänkte påminna er om att jag imorgon torsdag kommer befinna mig på gymnasiemässan med Grillska gymnasiet imorgon! (Föredetta JohnBauer) så jag hoppas kunna träffa någon av er! =)

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på en film och försöka sova så man är pigg och glad imorgon! Ha en riktigt bra kväll världens bästa läsare!

Hey!! Hope all is well with you! I’m with my cousin and eat food and live with their little daughter Livia, very cute! I was going to remind you that I am tomorrow Thursday will find myself in high school fair with Grillska school tomorrow! (Former John Bauer) so I hope to meet some of you! =)

Now I lay me in bed, watch a movie and try to sleep as it is energetic and happy tomorrow! Have a really good night the world’s best readers!
dos

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!