Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

message to my future

Jag står och kollar ut, känner en kall vind som ger mig gåshud. Här står jag precis den jag är, jag drömmer om dig och just nu i livet jobbar jag med en sak att få struktur och ligga steget före. Det blir framsteg för varje vecka, men att nå sina drömmar är svårt det vet vi alla, men aldrig nog svårt för att aldrig ge upp. Samtidigt som jag kämpar för dig så lever livet på, samhällets krav gör även mig galen även fast jag känner mig själv bra idag. Jag längtar nog mot den tiden vi möts, vi klarar det här. Jag vet vad jag kämpar för idag, aldrig att vara perfekt för det kommer aldrig att gå, perfektion finns inte. Jag kämpar för att vara nöjd med mig själv, och oavsett om jag inte gör mig själv nöjd så försöker jag inse att jag alltid gör så bra jag kan, svårare är svårt att prestera. Du är framtiden, och jag kämpar för dig. När jag går upp på morgonen så går jag mot fönstret för att kolla ut och påminna mig själv om vad jag kämpar för, varför jag går upp. Vi kanske möts på någon av Los Angeles gator eller när livet är upp och ner.

Oavsett när detta blir så ger jag aldrig upp. Jag längtar till tiden vi ska ha tillsammans, alla galna nätter vi ska festa tills solen går upp och alla dagar vi ska göra tillsammans. Du är framtiden, god natt.

I stand and watch out , you feel a cold wind that gives me goose bumps. Here I am just who I am , I dream of you , and right now in life , I work with one thing to have the structure and stay ahead. It will progress each week, but to achieve their dreams is hard we all know , but never hard enough to never give up. While I’m fighting for you so live life , society’s demands also makes me mad even though I know myself well today . I long enough for the time we meet, we can do this. I know what I’m fighting for today , never to be perfect for it will never go , perfection does not exist. I struggle to be happy with myself , and whether I’m not doing myself happy , I try to realize that I always do the best I can , harder it is difficult to perform. You are the future, and I fight for you. When I get up in the morning , I go to the window to check out and remind myself of what I’m fighting for , why did I go up. Maybe we will meet at one of Los Angeles streets or when life is upside down.

Regardless of when this will be as I never give up . I long for the time we have together , all the crazy nights we gonna party till the sun comes up , and every day we must do together. You are the future , good night.

thuginspiration by http://robindouglas.tumblr.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!