Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

make you mine

Jag satte mig och tog tag i lite skolarbete nu när jag ändå har tid över! Samtidigt lyssnar på något som jag tror kan bli ett nytt stjärnskott en vän till mig har släppt en låt! Make you mine – Lars Allertz, jag tycker den är jätte bra ni måste verkligen kolla in den!  (här) en blandning av skön techno och lite nyskapande tror ni kan gilla den, den går på repeat här hemma! Jag gillar nästan radiomixen ännu mer, lyssna in den (här)

I sat down and grabbed a little school work now that I still have time! While listening to something that I think could become a new rising star a friend of mine has released a song! Make you mine – Lars Allertz, I think it’s great you really need to check it out! (here) a mixture of fiction techno and a little creative think you’ll like it, it goes on repeat here at home!

makeyoumineNär det gäller musik lyssnar jag verkligen på allt, lite som är som person väldigt öppen och ger allt en ärlig chans! / When it comes to music, I listen to everything really, a bit like the person who is very open and give everything a fair chance!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson