Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

make you mine

Jag satte mig och tog tag i lite skolarbete nu när jag ändå har tid över! Samtidigt lyssnar på något som jag tror kan bli ett nytt stjärnskott en vän till mig har släppt en låt! Make you mine – Lars Allertz, jag tycker den är jätte bra ni måste verkligen kolla in den!  (här) en blandning av skön techno och lite nyskapande tror ni kan gilla den, den går på repeat här hemma! Jag gillar nästan radiomixen ännu mer, lyssna in den (här)

I sat down and grabbed a little school work now that I still have time! While listening to something that I think could become a new rising star a friend of mine has released a song! Make you mine – Lars Allertz, I think it’s great you really need to check it out! (here) a mixture of fiction techno and a little creative think you’ll like it, it goes on repeat here at home!

makeyoumineNär det gäller musik lyssnar jag verkligen på allt, lite som är som person väldigt öppen och ger allt en ärlig chans! / When it comes to music, I listen to everything really, a bit like the person who is very open and give everything a fair chance!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!