Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

att välja var man vill skapa sin framtid

Ni är många där ute som står inför ett stort val, valet att välja eran framtid och vad ni vill göra i framtiden. Jag minns själv den tiden när en förvirrad liten kille skulle välja en av livets svårare vägar när han knappt kunde bestämma sig för vad han skulle göra senare samma dag. Jag tycker det är konstigt att så unga människor ska bestämma sig vid så tidig ålder vart man ska bilda sig sin framtid, bygga upp det man kommer leva med hela livet.

Många av er vet att jag skrev ut mig från gymnasiet när jag skulle börja andra året på dåvarande John Bauer i Eskilstuna. Jag tror att jag var för nyfiken. När hela världen fanns framför mina fötter så satt jag i en skolbänk i skolan och såg bara möjligheter, det kändes som flera år av kreativitet bara suddades ut. Jag var nog för galen, för nyfiken på livet och förvirrad. Jag gjorde det. Jag har aldrig varit rädd för att hoppa rakt ut eller testa nya saker, så det blev mitt val. Livet har gett mig kickar hela tiden och jag kan inte förneka att jag inte letar efter dem. Men livet tog en vändning efter att jag hade svävat på moln i ett halvårs tid. Jag insåg att det var för tidigt att bli vuxen, förtidigt att tro att jag 17 år gammal skulle kunna leva ett strukturerat liv, jag gjorde ett av de bästa val jag någonsin gjort! Jag gick tillbaka till skolan, och det som gjorde mig väldigt glad var att min skola tog tillbaka mig och under hela tiden jag har kämpat med min tuffa skolgång så har jag fått det bästa den bästa hjälp jag kunnat få, stordel av detta har jag att tacka den bäsa mentor i skolan jag någonsin haft Annalena på Johnbauer, eller nu mera Grillska gymnasiet. Det nya namnet på skolan kan diskuteras men det är dumt att lägga så stor vikt på bara ett namn, allt blir vad man gör det till! Jag har efter att fått förfrågan om att vara med på gymnasiemässan här i Eskilstuna nu på torsdag på Munktell, jag kommer vara där tillsammans med det nya Grillskagymnasiet och jag hoppas alla som har chansen kommer dit, och glöm inte att om man inte trivs med det man gör, eller hur omständigheterna ser ut så kan man alltid välja en annan väg, att ibland backa tillbaka för att sedan kunna gå framåt ännu mer! 

You are many out there who are facing a big choice, the choice to choose the era ‘s future and what you want to do in the future. I myself remember the days when a confused little guy would choose one of life’s most difficult roads when he could hardly decide what to do later that day. I find it strange that so young people must decide at as early an age where to form their future, build it they will live with for life.

Many of you know that I wrote me out of high school when I would start the second year at the former John Bauer in Eskilstuna. I think I was too curious. When the whole world was at my feet as I sat in a school desk in school and only saw opportunities , it felt like several years of creativity just became blurred . I guess I was too crazy , curious about life and confused. I did it. I have never been afraid to jump right out and try new things , so it was my choice. Life has given me kicks all the time and I can not deny that I was not looking for them. But life took a turn after I had been floating on clouds in half a year. I realized that it was too early to become an adult , premature to think that I 17 years old would be able to live a structured life , I made one of the best choices I ever made! I went back to school, and it made ​​me very happy was that my school took me back and the whole time I have struggled with my tough schooling so I have got the best of the best help I could get, stordel of this, I have to thank the boss mentor at school I ever had Annalena at John Bauer, or now more Grillska school. The new name of the school may be discussed, but it’s silly to put so much emphasis on just one name , all will be what you make of it ! I have to been asked to be on the high school fair here in Eskilstuna this Thursday at the Munk , I will be there along with the new Grillskagymnasiet and I hope everyone has the chance get there, and do not forget that if you are not happy with it to do, or what the circumstances look like , you can always choose a different path , to sometimes step back and then move forward even more!

schhoool

Vi ses på gymnasiemässan på torsdag! / See you on Thursday friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Viktor! Gymnasievalet har tyngt ner mig och rubbat mig helt ärligt sedan jag började på högstadiet. Har funderat, tänkt, kämpat mig igenom hur många Syv möten som helst och ändå inte blivit klokare. Valet är fan det enda jag tänker på! Blir galen. Vet vad jag vill i livet, men linjerna jag måste gå för att nå dit är inte linjerna jag faktiskt vill gå. Får en massa blanketter, papper, rekommendationer av folk som säger åt mig vad jag ska göra. Losing my mind! Hur tusan ska man veta vad man verkligen vill, hur ska man hitta rätt väg? En förvirrad flicka på 15 år som liksom fortfarande försöker hitta sin plats, sig själv. Tär som tusan, och alla bara maler på hur viktigt det är, att det är avgörande men att man samtidigt inte behöver välja bort något. Hur går det ihop egentligen? Ja fan då inte i mitt huvud. Man vill bara göra rätt duvet? Men nu, allt kommer så plötsligt. Hur fan ska man kunna vara redo. Vi lär oss om det teoretiska i livet, och nu ska vi kasta oss ut i det verkliga livet, val och möjligheter typ. Spännande? Jag är mer vettskrämd. Livrädd, och inte redo. Hur väljer man rätt?
  kram

  Caroline H 2013-11-12 23:38:59 http://improveme.se/carolinehenrikssons
  Svara
  • Svar på Caroline Hs kommentar.

   Det viktigaste är att du ska ha kul under gymnasiet, annars kommer du ändå hoppa av och inte orka med någonting. Jag tror det är det absolut enda du ska tänka och linjen i sig om den är för jobbig och du känner att det aldrig kommer gå, välj något annat då.

   Jag följde mitt hjärta och Syven kunde inte hjälpa mig någonting alls eftersom att hen inte visste vad jag skulle, eller vad jag ville med mitt liv. Vissa människor förstår inte sånt det är något som man bara själv vet!

   Viktor Frisk 2013-11-16 13:08:16
   Svara
 • Hejsan! jag vet att du tidigare skrivit ut vad man kan köpa den tjocktröjan du har på dig, men kan inte hitta inlägget! tror du den finns kvar i butiken? 🙂

  Marcus 2013-11-12 22:37:59
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!