Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bästa farsdag

Igår firande vi världens goaste pappa och farfar på farsdag! Min farfar fick en jacka ifrån Brixtol av mig som jag kan visa upp imorgon när jag är hos farfar och farmor och äter middag!

Igår bjöd iallafall vi på middag och det blev hur lyckat som helst! Det är så kul att träffa farmor och farfar, vi firade även min morfar som tyvärr inte finns med oss idag, kom ihåg alla där ute att umgås så mycket ni bara kan med dem ni älskar! Man vet aldrig när livet tar slut! Nu ska jag gå och lägga mig, en lång dag väntar imorgon! =)

Yesterday celebration we are the world’s sweetest father and grandfather on Father’s Day! My grandfather got a jacket from Brixtol of me that I can show up tomorrow when I’m at Grandpa and Grandma and eat dinner!

Yesterday invited anyway we at dinner and that was how successful any time! It’s so fun to meet Grandma and Grandpa, we also celebrated my grandfather who unfortunately is not with us today, remember all there to socialize as much as you can with those you love! You never know when life ends! Now I go to bed, a long day waiting for tomorrow! =)

farsdagJag har världens bästa familj! / I have the best family!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!