Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a new week has started

onestart

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu, jag försöker komma på fötter efter en lång vilohelg känns det nästan som, jag behöver komma tillbaka in i tempot som jag har saknat den här helgen! Ska gå och ta en dusch och sen dra mig iväg till skolan som börjar snart.

Måste säga det att sjukt kul att så många var intresserade av bloppisen och USA tröjan var minst sagt populär satt och svarade på mail om den fram till midnatt, haha! Men än finns det lite saker kvar så det är bara att maila, ha en grym måndag, nu kör vi!

Here’s how it looks in my home right now, I’m trying to get to his feet after a long vilohelg it almost feels like, I need to get back into the pace that I have missed this weekend! Will go and take a shower and then dragging me off to school starting soon.

Must say that the sick fun that so many were interested in bloppisen and USA jersey was mildly popular sat and answered emails about it until midnight, haha! But there is still some stuff left so it’s just email, have an awesome Monday, here we go!

welcome

Lets do this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson