Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a day in stockholm city

1hair Det har varit en riktigt grym dag! Jag var på Björn Axén & Wellas presskonference och efter det gick vi och kollade på olika stylingar inför våren för både tjejer och killar, kul att se och få mycket inspiration! Kanske dags att testa en ny frisyr snart, jag är öppen för förslag! =)

Stort tack till Björn Axén & Wella för en kul och lärorik dag! Efter det kollade jag runt lite inne i stan såg att Carlings just nu har min jacka inne igen, många som har frågat efter den förut så nu kan ni gå in och fråga efter den! Köpte en tröja jag med, ikväll ska jag börja förbereda för de kläder jag ska sälja! Ingen utgång med andra ord, kan vara jävligt skönt att stanna hemma någon helg! Må bäst mina vänner.

It has been a really awesome day! I was at Björn Axén & Wella presskonference and after that we went out and looked at different dressup for spring for both girls and boys, good to see and get a lot of inspiration! Maybe it’s time to try a new hairstyle soon, I’m open to suggestions! =)

Many thanks to Björn Axén & Wella for a fun and educational day! After that, I looked around a bit in the city saw that Carlings currently have my jacket inside again, many people have asked for it before, now you can go in and ask for it! Bought a sweater with me, tonight I will start preparing for the clothes to sell! No output in other words, you can be damn nice to stay home one weekend! Take care of you my friends! 

clothes2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!