Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bästa fredagen!

friends1 Jag är hemma ikväll! Imorgon ska jag till Globen där Björn Axén & Wella har en stor hårmässa, ska bli riktigt intressant faktiskt! Självklart tar jag med mig kameran så att jag kan dokumentera och visa er, tror ni kommer tycka det är kul!

Vad händer annars i livet just nu? Jag känner att jag kunde göra mycket för att ta flyget ner till varmare breddgrader, nej men nu släpper vi den tanken och kämpar på, ellerhur? Vi gör det här tillsammans! Allt kan bli sjukt kul om man verkligen sätter sig in i det och vill att det ska bli kul!

I’ll be home tonight! Tomorrow I’m going to the Globe, where Björn Axén & Wella has a large hårmässa, should be really interesting indeed! Obviously, I take my camera with me so that I can document and show you, believe you will find it fun!

What else in life right now? I feel I could do a lot to take flight down to warmer climes, no, but now we release the tank and fight on, right?; We’re in this together! Everything can become sick fun if one really gets into it and want it to be fun!

friends2_edited-1
/ tishan kommer ifrån Carlings / Tröjan kommer ifrån Boomerang / Klockan ifrån Daniel Wellington / De svarta jeansen ifrån Emilio / 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!