Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

new order

Jag tänkte köpa en vit skinnjacka och det slutade med att jag köpte några andra plagg också! Ryggsäcken är en ny favorit helt klart så jag väntar på min beställning nu hoppas det kommer hem i dagarna så kan jag visa upp hur de sitter på också, riktigt shysst!

Mycket shysst inspiration som jag tänkte dela med mig av till er! Jag har rast i skolan just nu, medieproduktion ikväll ska jag tipsa er om grymma shoppingtips och secondhand som finns i Stockholm! =)

I was thinking of buying a white leather jacket and it ended up I bought some other clothes too! The backpack is a new favorite clearly so I’m waiting for my order now hope it comes home in the day so I can show off how they sit on as well, really shysst!

Very shysst inspiration that I thought to share with you to you! I have a break in school right now, media production tonight I’ll tell you about the awesome shopping tips and secondhand available in Stockholm! =)

Untitled-2
Skinnjackan hittar du – här / London mössan finns – här / Klockan finns – här / Kavajen Travis – här / Dope keps – här / Ryggsäcken finns – här

Allt kommer ifrån Modekungen / Everythings come from Modekungen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!