Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

run for your life

Nu ska ni få en titt direkt in i mitt vardagsliv, jag har suttit på biblioteket idag och pluggat! Nu kom jag nyss hem och skulle mer än så gärna vilja dra täcket över huvudet och säga god natt redan nu.

Jag gjorde i ordning lite mat till mig och allt som fanns var väl typ oxpytt, så man får väl göra det bästa av dagens situation! Nu har jag ätit, och nu ska jag sticka ut och springa, jag behöver springa av mig allt kryp jag har i benen, roligare än så här blir det inte idag. Må bäst vänner!

samunJackan här skymtar på andra bilden är en av mina jackor ifrån märket Criminal Damage, ni får se den på i dagarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!