Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

run for your life

Nu ska ni få en titt direkt in i mitt vardagsliv, jag har suttit på biblioteket idag och pluggat! Nu kom jag nyss hem och skulle mer än så gärna vilja dra täcket över huvudet och säga god natt redan nu.

Jag gjorde i ordning lite mat till mig och allt som fanns var väl typ oxpytt, så man får väl göra det bästa av dagens situation! Nu har jag ätit, och nu ska jag sticka ut och springa, jag behöver springa av mig allt kryp jag har i benen, roligare än så här blir det inte idag. Må bäst vänner!

samunJackan här skymtar på andra bilden är en av mina jackor ifrån märket Criminal Damage, ni får se den på i dagarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson