Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en spricka i fasaden

Känslomässigt störd i huvudet, inlåst i sina egna tankar. Känner sig ibland utvald, frågar sig alltid varför. Trots en bra inställning så agerar hjärnan på helt fel sätt. När det känns som att man inte kan styra sin egen kropp, sina egna ord eller vad man tillför till livet. Jag känner att jag har haft arton år på mig, och ibland känner jag att jag inte har lärt mig någonting på den tiden.

Vi jobbar på allt, sen är allt slut. Så var vad egentligen meningen med att visa upp vårat mästerverk till liv? Kanske ett sätt att dämpa våran ångest. Det är en spricka i fasaden. Inlåst i sin egen kropp, säger en mening men blir tilltalad något annat. Viljan är stark jag vet vad jag vill, men ändå har jag så många gånger drunknat på vägen till målet, ett misslyckande eller en vinst att ens våga försöka. Det är många som säger att när man har gjort sina misstag för många gånger så vänder det.

whatsarealsmile

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!