Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

true

whatthefuckNär man ska få ner något på ett papper så försvinner alla tankar och precis det man ville skriva av sig bort, som om det togs med vinden. Jag har så svårt att berätta exakt hur jag känner, men det är alltid lättare att skriva även fast det inte är enkelt. När jag flyttade till stan i slutet av sommaren så kände jag att det enda jag ville göra var att få rutiner. Det självklara och det enda.

Men jag kämpar än idag, det kan låta konstigt men jag har lappar på väggen där det står exakt vad jag ska göra, för annars glömmer jag bort vad jag ska göra direkt. Jag är rädd för mig själv, jag är rädd för hur jag tänker ibland. Jag tror jag bär en miljon ord inom mig, som jag vill skriva här men redan nu är det som bort tappat igen. Jag har inte varit kär på över tre år, och jag tror att det är på grund av att jag måste kunna hitta mig själv och min egen struktur innan jag kan börja hitta balansen i ett förhållande. Varje natt innan jag somnar har jag klart framför mig precis hur morgondagen ska se ut från att jag vaknar, men när jag vaknar så är all som borta igen. Varför? Det enda jag ber om är klara av en enkel dag, på det sättet jag ser framför mig men aldrig kommer till.

When to get something down on paper to clear all thoughts and just what you wanted to write by themselves away , as if it was taken by the wind. I find it so hard to tell exactly how I feel , but it’s always easier to write even though it is not easy. When I moved to town in late summer , I felt that the only thing I wanted to do was get routines. The obvious and the only .

But I’m struggling today , it may sound strange but I have patches on the wall that says exactly what to do , otherwise I forget what I should do now. I’m afraid of myself , I’m afraid of how I think sometimes . I think I wear a million words in me that I want to write here but already now it is lost again . I have not been in love for over three years, and I think it’s because I need to find myself and my own structure before I can begin to find balance in a relationship. Every night before I fall asleep , I have clearly in front of me just what tomorrow will look like from that I wake up , but when I wake up is all gone again . Why ? The only thing I ask for is managing a single day, the way I see before me but never get to .

BOOMTänk att det enkla kan vara helt omöjligt, varför?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du är stark Viktor! Jag förstår hur du känner, but you can do this! Kram 🙂

  Klara 2013-11-03 19:02:16 http://www.klaralovisastromqvist.blogg.se
  Svara
 • Jag förstår det du skriver. Fast jag tycker att du skall träna på att tänka annorlunda. För dig är det inte enkelt så då skall du inte se det som det. Om du satt i rullstol och behövde ta dig upp för en trappa hade du tyckt att det var fel att det var svårt att göra en så enkel sak? Förmodligen inte.
  För dig är det svårt att organisera och följa det en dag – då är det inte enkelt. Det är lika svårt som för den rullstolsbundne att ta sig upp för trappan.
  Du skuldbelägger och nedervärderar dig själv. Jag hoppas att du kommer ifrån det, alla har olika förmågor och svårigheter – det finns inte rätt och fel i det.

  Carina 2013-10-31 21:31:59
  Svara
 • Frågan jag ställt mig är om man egentligen någonsin kommer komma till den dagen då man känner att man hittat sig själv och bara känner sig helt jäkla säker på att, sån här är jag. har i 5 år bara känt mig osäker på vem jag är och vill vara och försökt skapa en säkerhet kring det, vilket inte gått särskilt bra. Men vet du vad jag tror? Jag tror att vad vi gör, upplever och vilka vi umgås med är vad som förändrar och formar oss till dom vi är, oavsett hur mycket vi försöker hitta oss själva så är det nog bara att inse att det är något vi kommer göra hela livet ända till slutet, för allt förändras ju hela tiden. Jag har aldrig varit kär, efter snart 18 år- just för att jag vill verkligen vara säker på mig själv innan jag vill störta i någon annans liv och omedvetet förrändra och förrändras har jag nog inte tillåtit mig själv att bli kär. hmm detta kanske bara lät som ett svammel i dina öron men är något jag grubblat på ett himla bra tag iallafall.
  Kram.

  Hanna 2013-10-30 13:05:33
  Svara
 • Finaste Viktor!
  Jag tror jag förstår din känsla, men snälla må inte dåligt över det!
  Jag har varit där. Inte klarat nått och känt mig helt borta.
  Jag hade en vän som pushade och tryckte i mig positiva tankar jämt.
  Även om jag hade positiva tankar elr negativa så var det alltid positivt.
  Jag har lärt mig olika saker. En sak är att nästan varje kväll skriva upp på mobilen
  vad jag ska göra nästa dag. Göra ett schema mon gång ibland. Strukturera.
  Kvällen man ‘följt’ allt och ska lägga sig SKA man känna sig nöjd och stolt över sig själv!
  Tänka på allt man gjort och inte hur mycket man har kvar. Det tar man sen.
  Jag kan fortfarande känna mig vilsen, men skriv upp överallt. Be dom i din närhet
  hjälpa dig att komma ihåg. Ta till all hjälp du kommer på!
  Allt kommer att bli bra, du kommer hitta dina metoder.
  Ge aldrig upp, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet!
  Massor med styrkekramar!!<3

  sara 2013-10-29 17:49:16
  Svara
 • Du är så fantastisk! Vilken förebild!

  Linn 2013-10-29 14:41:59
  Svara
 • Fin kille!!

  Kajsa 2013-10-28 19:55:38 http://Strandkajsa.blogg.se
  Svara
 • Can you please do a hair tutorial or hair fix video. i lll thank you a lot of that 😀

  Emilip 2013-10-28 19:22:52
  Svara
 • Can you please do a hair tutorial or hair fix video. It would be very help full.. Thx : )

  Emilio 2013-10-28 19:21:15
  Svara
 • Nej va jobbigt :/ tänker på dej!

  Emelie Philipsen ! 2013-10-28 18:19:34 http://www.arabheest.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind