Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSTAGRAM

Mina senaste instagrambilder. Första bilden är vad jag har på mig en skön skinnjacka, en tröja ifrån Club & Spades och mina grymma kängor ifrån Sneaky Steve! Den andra bilden är på mig och Caroline Roxy när vi plåtades för Wonder Varberg, jag gillar den jackan jag bär skarpt! Den tredje bilden är också lite vad jag har på mig en grym jacka ifrån Army Of Me och väskan ifrån Sandqvist!

Glöm inte att följa mig på min instagram för daglig uppdatering av saker utanför bloggen

My latest instagrambilder. The first picture is what I am wearing a nice leather jacket, a sweater from Club & Spades and my awesome boots from Sneaky Steve! The second picture is of me and Caroline Roxy when we plate was for Wonder Varberg, I like the jacket I wear a lot! The third picture is also a bit what I’m wearing an awesome jacket from Army Of Me and purse from Sandqvist!

Don’t forget to follow me on instagram for my daily update of things outside the blog

Följ mig på @ viktorfrisks
Follow me at @ viktorfrisks

dontforget

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind