Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

oskyldig

verkligheten

Man står i kval hela tiden som ska leda vidare till final i livet, samtidigt som man förlorar gång på gång alltid vill ta samma revansch för att aldrig verka sämre. Det är något jag växer av, att bli nedtryckt av livets prövningar men alltid ha styrkan att trots motvind ställa mig på stadigt på den jorden vi lever på idag igen.

Vi är unga idag, vi utsätts för prövningar varje dag. Vi älskar, saknar, hatar, förlorar och bekänner våra misstag. Är framtiden så fri som man vill tro, när dagar sveper fram och vi går upp med en enda tanke att vi måste fånga dagen. Eller att det idag är viktigare att visa för andra att vi har kul, eller mår bra, även om vi egentligen inte gör det. Det är så viktigt att visa för världen att just jag eller du inte är en av de svaga individer som har gett upp, eller tagit fel steg och verkligen ramlat hårt. Men jag vet, med handen på hjärtat! Vi alla ramlar för många gånger, men vi är starka och om du inte är stark ensam, så var stark med mig. Var stark med någon du älskar, uppskatta varje dag. Men glöm inte att verkligheten ofta svider, att vänner river dig i ryggen såfort du väljer att gå din egen väg och den vägen inte alltid uppskattas av dem. Du kan vilja hjälpa varje människa hundra gånger om, men det går inte. Ibland måste man släppa tron på att hela världen kan bli perfekt, för även om den kan bli bättre så kommer du inte kunna lösa alla världsproblem iallafall.

Ge aldrig upp hoppet om dina drömmar, för det är därför du går upp varje morgon för att fortsätta kämpa när en värld vi lever i idag, visar vilka prövningar vi står under. Varje dag är en ny kamp att komma framåt eller backa tillbaka två steg.

Det jag beskriver med mina egna ord är nog bara precis som livet känns, glädjen av att leva idag, saknaden efter dem som lämnat ett tomrom. Hatet mot alla som rivit mig i ryggen när jag valt att gå ensam eller tacksamheten för att jag är den jag är idag!

IMG_0016 IMG_9852 IMG_9877 IMG_9906

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du skriver så himla bra texter och man tar verkligen åt sig. Vill även säga att jag blir sjukt glad när jag ser dig le, världens gulligaste leende!! 🙂

  lina 2013-10-15 20:27:57
  Svara
 • Fint!

  Frida 2013-10-13 19:03:50 http://fridalideawidmark.se
  Svara
 • Bra skrivet Viktor!

  Sara 2013-10-13 18:19:39 http://Emissas.blogg.se
  Svara
 • Älskar sånna hära inlägg. När jag har dom dagarna som jag bara vill försvinna och alldrig komma tillbaka, så hjälper sånna inlägg mig att kämpa vidare. När jag vill försvinna så får dina inlägg mig att kämpa vidare. Att allt kan bli bättre. Att om jag kämpar vidare nu kommer jag på bra i framtiden. Du får mig att kämpa vidare, kommihåg det. Kommihåg att folk ser upp till dig, att dom respekterar dig, att du får oss att kämpa.

  Lydia 2013-10-13 17:04:16 http://www.lydiaamolin.blogg.se
  Svara
 • Jag har sett att du har kläder/huvudbonader där det står: Obey. Detta fick mig att tänka på filmen ”They Live”.
  ( http://www.imdb.com/title/tt0096256/?ref_=fn_al_tt_1 )
  Har du sett den?

  Tesla 2013-07-18 23:59:12
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind